In România

Termenul de livrare pentru comenzile de pe teritoriul României este de aproximativ 2-4 zile lucratoare, socotit de la data expedierii comenzii dvs. Acest termen poate suferi modificari din motive independent de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

  •          gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 399 lei
  •          21 lei pentru comenzile din Bucuresti si din tara in aria de acoperire a Fan Curier.

ATENTIE: Daca localitatea dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a curierului rapid, se poate plati o taxa pentru km suplimentari si veti fi contactati telefonic sau prin email pentru a stabili varianta cea mai convenabila de livrare. Alternativ, comanda se poate expedia cu Prioripost - curieratul rapid al Postei Romane, se va mentine acelasi cost de livrare.

Livrarea se face de catre Curier rapid, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala. Acest interval poate suferi modificari, in functie de transportator si independent de vointa noastra. Ca atare, nu putem garanta livrarea la o data anume.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre II Romanesti.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

 Livrarea cu Posta Romana/ PrioriPost termen aproximativ de livrare 2 /4 zile lucratoare, cost transport 21 lei.

Atentie! Nu putem garanta livrarea la o data anume intrucat livrarea depinde exclusiv de firma de curierat. In anumite perioade (de exemplu in preajma sarbatorilor legale si nu numai), livrarea poate suferi intarzieri independent de vointa noastra.

Conform contract incheiat cu firma de curierat, se efectueaza 2 (doua) incercari de livrare, veti fi contactat telefonic de catre firma de curierat inaintea livrarii coletului pentru a confirma prezenta la adresa. De asemenea, daca nu raspundeti la telefon, se fac 2 avizari telefonice/incercari de livrare de catre firma de curierat, urmand ca ulterior coletul sa ramana la sediul firmei de curierat timp de 7 zile calendaristice de la expediere, perioada in care poate fi ridicat de la sediul firmei de curierat de care apartineti cu localitatea specificata in comanda. Dupa cele 7 zile calendaristice de la expedierea coletului, acesta se returneaza.

Atentie! Neridicarea sau refuzul primirii coletului implica taxe de transport tur/retur in valoare de 21 leix2 buc, in total 42 lei, taxe care revin a fi platite de catre solicitantul comenzii, respectiv persoana care a inregistrat si/sau confirmat comanda/expedierea comenzii. 

In afara teritoriului României

Trimitem coletul prin curier rapid, dar costul exact al transportului suportat de cumparator se calculeaza in functie de greutatea coletului si destinatie.

Veti fi contactati telefonic sau prin email pentru a stabili varianta cea mai convenabila de livrare.

Product added to wishlist

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare. Pentru mai multe detalii te invitam sa citesti POLITICA DE COOKIES.